Pizzar

 

DESCRIEREA OCUPATIEI

Imagine

Pizzar-ul îşi desfăşoară activitatea în pizzerii, fast-food-uri sau în unităţi de alimentaţie publică și realizează pizza în vederea comercializării.
El utilizează echipamente şi ustensile de bucătărie, echipamente specifice, precum cuptorul de pizza, tăvi de pizza de diferite dimensiuni, dispozitive cu rotiţă pentru tăiat pizza.
După ce recepţionează (calitativ şi cantitativ) materiile prime şi auxiliare le depozitează – respectând
reglementările sanitare şi sanitar-veterinare legale în vigoare – şi le conservă până la introducerea în fabricaţie.
În conformitate cu fluxul tehnologic, efectuează operaţiile de pregătire preliminară specifice, dozează
materiile prime conform reţetelor de fabricaţie şi a programului tehnologic al zilei (sortiment, cantitatea – kg sau
număr de porţii), pregăteşte semipreparatele care stau la baza obţinerii preparatelor tip pizza (aluaturile de pizza,
sosuri, toping-uri), efectuează coacerea.

Ultima etapă constă în finisarea estetică a produselor în vederea comercializării .

Competențe dobândite

  • aplicarea normelor de securitate şi sănătate în muncă.
  • aplicarea normelor de protecţia mediului.
  • aplicarea normelor igienico-sanitare.
  • organizarea activităţii la locul de muncă.
  • încasarea contravalorii produselor comercializate.
  • gestionarea materiilor prime şi auxiliare.
  • exploatarea echipamentelor tehnologice.
  • realizarea pizzei.
  • aplicarea normelor de securitate şi sănătate în muncă.
  • aplicarea normelor de protecţia mediului.
  • aplicarea normelor igienico-sanitare.
  • organizarea activităţii la locul de muncă.
Documente necesare la înscriere

  • cerere de înscriere.
  • copie buletin / carte de identitate.
  • copie certificat de naştere.
  • copie certificat de căsătorie / divorț (în cazul doamnelor).
  • copie act de studiu.
Programul cursului este structurat în trei secțiuni

  • sesiuni de formare “FACE to FACE” cu prezență în sala de curs.
  • sesiune de studiu – studiu individual și rezolvare de teme specifice, cu asistență din
    partea lectorilor A.C.C.R.C Gorj, în perioadele premergătoare, pe parcursul cursului.
  • sesiune de elaborare a Proiectului de absolvire cu asistenţă din partea specialiştilor.

Durata cursului: 1 luna -100 ore (30 ore teorie si 70 ore practica).

Prețul cursului: 1010 LEI.

 


Formular de înscriere

 

Toate câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

 

Nume*:    

E-mail*:   

Telefon*: 

Alegeţi cursul*:

Subiect*:  

Mesaj*:


În preţul cursului sunt incluse: prestaţia lectorilor, suportul de curs, CD cu material pentru studiu,
asistenţa pentru pregătirea practică, certificatul de calificare.

În urma absolvirii acestui curs se eliberează CERTIFICATE recunoscute de către Ministerul Muncii,
Familiei si Egalităţii de şanse şi de către Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului.

SPECIMENTE CERTIFICAT

  • CERTIFICAT DE CALIFICARE PROFESIONALĂ
  • CERTIFICAT DE ABSOLVIRE



Locul de desfăşurare (partea teoretică)

TG. JIU, jud. Gorj


Click pe imagine pentru harta mărită!


  • Str. Tudor Vladimirescu, nr.65, cam.20.
  • Tel: 0761 90 95 34
  • Tel: 0748 59 21 94
  • Tel: 0771 61 42 71
  • Fax: 0353 41 85 80
  • officegorj_accrcgorj@yahoo.com

CRAIOVA, jud. Dolj


Click pe imagine pentru harta mărită!


  • Str. Constantin Brâncuşi, nr.17, etaj.1,
    (în incinta Colegiului Tehnic de Arte şi Meserii Constantin Brancuşi).
  • Tel: 0760 51 40 41
  • Tel: 0251 59 14 69
  • gorjaccrc@yahoo.com

SLATINA, jud. Olt


Click pe imagine pentru harta mărită!


  • Aleea Rozelor, nr.5, corpul A, parter,
    (în incinta Colegiului Naţional Vocaţional Nicolae Titulescu).
  • Tel: 0763 24 26 66
  • Tel/Fax: 0249 43 73 20
  • officegorj_accrcslatina@yahoo.com

DROBETA-TURNU SEVERIN, jud. Mehedinţi


Click pe imagine pentru harta mărită!


  • Bld. Carol I, nr.5,
    (în incinta Colegiului Tehnic de Transporturi Auto).
  • Tel: 0757 14 85 81
  • Tel: 0352 42 55 44
  • accrcinternational@yahoo.com

În curând ne veţi putea găsi şi în oraşele: RÂMNICU-VÂLCEA, ARAD, PITEŞTI, REŞIŢA, PETROŞANI.