Bucatar

DESCRIEREA OCUPATIEI

Imagine

  Bucătarul, realizează preparate culinare după diferite reţete care să satisfacă exigenţele consumatorilor.

  În acest scop, el se ocupă de pregătirea produselor alimentare pentru gătit.

  Măsoară cantităţile necesare, le amestecă progresiv conform reţetei, le pune la dospit, fermentat, copt sau fiert.

  După ce preparatele culinare au fost pregătite, urmează împarţirea lor în porţii.

Competențe dobândite

  • comunicare şi numeraţie.
  • utilizarea calculatorului şi prelucrarea informaţiei.
  • comunicare în limba străină.
  • asigurarea calităţii.
  • dezvoltare personală.
  • igiena şi securitatea muncii.
  • lucrul în echipă.
  • organizarea unităţilor de alimentaţie şi de hotelărie.
  • promovarea produselor şi serviciilor.
  • evidenţa operativă.
  • realizarea preparatelor culinare.
  • realizarea dietelor.
  • pregătirea preparatelor specifice zonei şi tip “fast-food”.
  • estetica preparatelor culinare.
Documente necesare la înscriere

  • cerere de înscriere.
  • copie buletin / carte de identitate.
  • copie certificat de naştere.
  • copie certificat de căsătorie / divorț (în cazul doamnelor).
  • copie act de studiu.
Programul cursului este structurat în trei secțiuni

  • sesiuni de formare “FACE to FACE” cu prezență în sala de curs.
  • sesiune de studiu – studiu individual și rezolvare de teme specifice, cu asistență din
    partea lectorilor A.C.C.R.C Gorj, în perioadele premergătoare, pe parcursul cursului.
  • susţinerea examenului final.

4,5 Luni

PRETUL CURSULUI: 600 LEI



Formular de înscriere

Toate câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Nume*:    

E-mail*:   

Telefon*: 

Alegeţi cursul*:  

Subiect*:  

Mesaj*:


În preţul cursului sunt incluse: prestaţia lectorilor, suportul de curs, CD cu material pentru studiu,
asistenţa pentru pregătirea practică, certificatul de calificare.

În urma absolvirii acestui curs se eliberează CERTIFICATE recunoscute de către Ministerul Muncii,
Familiei si Egalităţii de şanse şi de către Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului.

SPECIMENTE CERTIFICAT

  • CERTIFICAT DE CALIFICARE PROFESIONALĂ
  • CERTIFICAT DE ABSOLVIRE



Locul de desfăşurare (partea teoretică)

TG. JIU, jud. Gorj


Click pe imagine pentru harta mărită!


  • Str. Tudor Vladimirescu, nr.65, cam.20.
  • Tel: 0761 90 95 34
  • Tel: 0748 59 21 94
  • Tel: 0771 61 42 71
  • Fax: 0353 41 85 80
  • officegorj_accrcgorj@yahoo.com

CRAIOVA, jud. Dolj


Click pe imagine pentru harta mărită!


  • Str. Constantin Brâncuşi, nr.17, etaj.1,
    (în incinta Colegiului Tehnic de Arte şi Meserii Constantin Brancuşi).
  • Tel: 0760 51 40 41
  • Tel: 0251 59 14 69
  • gorjaccrc@yahoo.com

SLATINA, jud. Olt


Click pe imagine pentru harta mărită!


  • Aleea Rozelor, nr.5, corpul A, parter,
    (în incinta Colegiului Naţional Vocaţional Nicolae Titulescu).
  • Tel: 0763 24 26 66
  • Tel/Fax: 0249 43 73 20
  • officegorj_accrcslatina@yahoo.com

DROBETA-TURNU SEVERIN, jud. Mehedinţi


Click pe imagine pentru harta mărită!


  • Bld. Carol I, nr.5,
    (în incinta Colegiului Tehnic de Transporturi Auto).
  • Tel: 0757 14 85 81
  • Tel: 0352 42 55 44
  • accrcinternational@yahoo.com

În curând ne veţi putea găsi şi în oraşele: RÂMNICU-VÂLCEA, ARAD, PITEŞTI, REŞIŢA, PETROŞANI.